Forsøger at være hjælper din købere med at finde dine auktioner kan være en virkelig skræmmende opgave. De fleste mennesker kun Søg eBay efter titel, ikke af beskrivelse, og det betyder, at du kun har de 55 tegn i titlen til at dække alle de mulige søgeord. Det er ikke let. I denne e-mail, vil jeg give dig et par pointers.

Ikke gider med eBay klicheer: der er masser af eBay auktion titler, der siger ting som “Super sjælden kamera wow kig lav pris”. Disse er dumme ting at sætte i din titel, som ingen vil søge efter dem.

Tænk som en køber: Hvis du var på udkig efter din vare, så hvad ville du skrive i denne boks? Hvis du tror, det ville hjælpe, prøv at søge dig selv for at finde nogen ellers sælger din vare. Hvad var de første ting du tænkt på at skrive?

Tænk som andre sælgere: Hold øje på som sælgere gør bedst med elementer som din, og forsøge at kopiere deres titelformater-hvis det virker for dem, det kan arbejde for dig.

Være specifik: du skal være sikker på at skrive varens brand og specifikke model antal i titel, som folk vil ofte søge kun for disse oplysninger. Sørg for at du også sige præcis, hvad punktet er.

Et par eksempler.

Her er et par eksempler på gode titler. De er rigtige, og de er på eBay lige nu, gør deres sælgere penge. Hvad gør dem så godt?

“Dell Latitude bærbar P3 500mhz Notebook PC Computer”

Hvis du kender computere, vil du vide straks denne auktion sælger. Det har producenten (Dell) og produktlinje (bredde), efterfulgt af et par tekniske specifikationer (P3 500mhz er processorens hastighed). Bemærk også, at titlen indeholder fire ord ‘bærbare’, ‘notebook’, ‘PC’ og ‘computer’, som sælgeren ønsker folk leder efter et af disse ord at se hans auktion.

“OASIS tror ikke sandheden CD Album (ny)”

Denne auktion for en CD er godt formateret: det giver kunstnernavn i blokbogstaver, efterfulgt af navnet på albummet. Det derefter formår at medtage to nøgleord ‘CD’ samt ‘album’ og ordet «nyt» det betyder, at nogen søger efter ‘nye oasis cd’, ‘oasis nye album’ og så videre vil finde denne auktion.

“1840 Penny Black stempler, certifikat, fire margener”

Her er en lidt mere obskure fra den spændende verden af stempel indsamling. En penny black er en af de ældste og mest berømte stempler. Det bruger et par nøgleord, som samlere vil overveje vigtigt: fire margener angiver at stemplet er blevet skåret med nogle kanter omkring det og så ikke er beskadiget, og «certifikat» fortæller dig at varen har ægthedscertifikat-det er en reel penny sort. Husk at bruge hver bit af plads til at klemme som meget vigtige oplysninger, som du kan i overskriften.

Så nu, at du har skrevet en vindende titel, skal du starte på en fantastisk beskrivelse. Den næste e-mail vil vise dig hvordan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *