Den bedste metode til at uddanne unge om alternative energiproduktion, der denne forfatter nogensinde har været vidne til er brugen af firmaet PicoTurbine kits, bøger og projekter. PicoTurbine firmaet producerer disse ting med henblik på at fremme årsagen til vedvarende (alternative) energi og at få unge til at se ind i fremtiden og se, at det miljø, som er ved at blive seedet nu er den ene de arver derefter. Som den afdøde, store Gerry Ford sagde, er”ting mere som de er nu, end de nogensinde har været før.” Hvis vi skal ændre den fremtidige verden til bedre, så starter det lige her og nu med fremkomsten af “grøn” energisystemer.

Et af de centrale begreber i PicoTurbine kan anføres: Fortæl mig, og jeg vil glemme. Vis mig, og jeg kan huske nogle af det. Involvere mig, og jeg vil mestre det. Baseret på denne gamle afprøvede og sande mundheld, kommer de kits, som virksomheden producerer med aktivitet forslag til at få de unge i hands-on læringssituationer. Et forslag af selskabet er at demonstrere, hvordan varmen kan fremstilles af vindenergi (virksomhedens speciale) gennem brug af en “billede wire” til varmelegemet. PicoTurbine har fundet, at folk normalt tænker på vindenergi som værende “kold” energi, og er positivt overrasket over at se, hvordan vinden kan bruges til at generere varme i hjemmet. Et andet projekt forslag, som virksomheden tilbyder er at have forskellige grupper udskilt i klasseværelset og derefter sammenligne deres respektive vindmøller, at de har bygget. De kan se, hvilke af dem producere den mest eller mindst elektricitet; hvilke starter med behov for et minimum af vindkraft; og for meget små børn, hvilke har den mest æstetiske appel.

Der er et grundlæggende uddannelsesprogram, som PicoTurbine har i tankerne for lærere at indgyde i deres elever. Vedvarende, alternative energikilder omfatter solenergi, vandkraft, geotermisk energi, og biomasse ud over vind-produceret energi. Når vi bruger flere alternative energikilder, mindske vi vores nation’s afhængighed af udenlandsk olie leverancer, som ofte kommer fra lande, der ikke kan virkelig blive kaldt vores “allierede”. Alternativ energi er allerede ved at blive omkostningseffektiv når sat mod de fossile brændstoffer, som vi er så afhængige af i øjeblikket.

PicoTurbine påpeger, at vindmølleparker og solpaneler allerede lader deres beslutningstagere nyde kommerciel succes. I de sidste to årtier, er prisen på solceller udtrykt pr. watt gået fra næsten $1000 til bare $4! Det har været forudsagt af analytikere, at omkostningerne pr. watt inden år 2015, kun bør være omkring $1 (i dagens dollars). Eleverne skal også blive undervist om de skjulte omkostninger ved fossile brændstoffer: forurening og forringelse af miljøet. Luftforurening fra afbrænding af fossile brændstoffer har vist gennem undersøgelser for at øge antallet af astmaanfald, øge virkningerne af allergier, og endda forårsage kræft. Skifte over til ren, ville grøn energi findes i de alternative former forhindre luftforureningen og hjælpe styrke miljøet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *