Hvis du er en ikke-troende i astrologi, tilbringe lidt tid med den hemmelige sprog fødselsdage af Gary Goldschneider og Joost Eiffers. Vi garanterer, at det vil gøre en troende outta dig.

Det er en vægtig tome, for at være sikker. Hver fødselsdag får to hele sider af på destinationsoplysninger samt sædvanlige celebrity fødselsdage mv. Nu er det en god bog at have. Endnu bedre er en af ledsagende bøger, hemmelige sprog af relationer.

Der beskriver 1,176 muligheder, kaster The Secret sprog af relationer lys på de klassiske spørgsmål–hows og whys af kemi i relationer. Er der en førsteklasses ingrediens for kærlighed ved første blik, en Fred Astaire og Ginger Rogers af det hele. En underholdende udforskning af det meget, vi ikke kan gøre uden–hinanden–denne vidunderlige volumen forklarer hvorfor vi føler den måde, vi gør om befolkningen i vores liv, og hvordan – om nødvendigt – at gøre det bedre.

Du starter med en matrix i front med birthweeks på tværs af top og side. Du svarer din fødselsdato på en akse og finde fødselsdato af din nye elskede. Hver match-up af birthweek får sin egen astrologiske prognose. Vi brugte denne bog efter mange, mange første datoer, hvoraf ingen skam arbejdede ud.

Begge af dem er sjove bøger til at tage arbejde lejlighedsvis eller har på partier, fordi de store isbrydere og en masse sjovt at se folks reaktioner, når de hører deres egne profiler.

Andre bøger i serien af Goldschneider og Effers omfatter hemmelige sprog of Destiny og astrologi tid. Hvis du bliver mere involveret med astrologi, kan du investere i disse bøger. De er det værd. Du kan selv ønsker at tage en klasse eller seminar i astrologi, eller Tilmeld dig en nyhedsgruppe online. Der er så mange af dem, bare gøre et par søgninger og du er sikker på at finde mange ligesindede spiritus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *