Studerende sygesikring kan være overkommelige, og selv billige, hvis du vælger en plan, der tilbyder præcis din elev har brug for dækning, og hvis du forstå dækning dine studerende har. Ved at vælge dækningen dine studerendes behov, du behøver ikke at bekymre dig om at betale for eventuelle medicinske omkostninger, at du kender dine studerende vil erhverve. Og ved at gøre sikker på at du forstår grundigt dine studerendes dækning, du vil ikke blive ramt med nogen overraskelse omkostninger undervejs.

Det første skridt til at finde billig studerende sygesikring er at spørge om nogen sundhed dækning tilbydes til din elev af hans eller hendes skole. Mange skoler og universiteter levere lån medicinske tjenester via på campus klinikker til studerende. Disse lægelige ydelser kan være tilgængelige, gratis eller til en meget lav pris – og hvad er mere overkommelig end?

Næste, spørge om præ-eksisterende forhold. For eksempel, din elev muligvis diabetisk; lægehjælp for præ-eksisterende betingelser såsom diabetes ikke kan udbydes gennem skolen. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at købe en mindre, supplerende sygesikring politik til at omfatte behandling for diabetes samtidig ved hjælp af skole-leverede tjenester til situationer som almindelige forkølelser. Dette vil hjælpe med at holde student health insurance overkommelig.

Endelig finde ud af alt, hvad du kan om studerende sygeforsikring plan og/eller medicinske ydelser fra skolen. Hvor meget er dækket, hvis din elev besøg på skadestuen? Er dine studerende lov til at besøge en sundhedsplejerske, eller er der et netværk af læger, som han eller hun skal vælge? Du tror måske, du har købt en overkommelig studerende sygeforsikring plan, men hvis skadestuebesøg er ikke dækket – eller meget lidt af udgifterne er dækket-du vil blive konfronteret med et lovforslag, der ikke vil gøre studerende helbred forsikring plan synes så overkommelig efter alle.

Kende hvilke tjenester er tilgængelige, hvilke tjenester ikke er, samt hvordan du kan få hver, og du vil finde overkommelige studerende sygesikring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *