Slagter-Block bordplader og tabeller giver en smuk effekt til ethvert moderne køkken. Skoven brugt omfatter ahorn, bøg og Ask. Hvis du giver dit køkken et makeover så tænke på udskiftning laminat top arbejde overflader med slagter-Block ones. Slagter blok er lavet af strimler af træ limet sammen til at ligne en solidt stykke.

Den naturlige variation i enhver træ giver interesse og skønhed til overfladen. Arbejdsflader lavet af massivt træ gå aldrig til dato, de sive blot kvalitet og du gøre væk med alle ulemperne ved laminater. Ikke flere ridser, ingen mere svide mærker eller pletter.

Vedligeholdelse af slagter-Block borde og overflader er det, der bekymrer de fleste mennesker. Der kræves mere vedligeholdelse end for marmor, granit eller laminat. Træ er porøst, så overfladen bør aldrig efterlades våd. Bakterier fra kød og andre levnedsmidler vil blomstre, hvis overfladen ikke er renset tilstrækkeligt efter hver brug.

Vask ned med en fortyndet opvask løsning efter hver brug, og derefter skylle det ud og tørre træet grundigt. Efter opskæring af kød eller kylling på din slagter-Block overflade spærtræ bør du vaske overfladen med en 10% opløsning af en klor-baserede blegemiddel. Lad blegemiddel på overfladen i 10-15 minutter, derefter skylles og lad det tørre.

Du skal olie overfladen med tydelige paraffinolie lejlighedsvis, bare tørre overfladen med lidt olie på en klud, forlade det for omkring en time, så aftørre overskydende olie.

Det er ikke en god idé at skære på din overfladen, fordi det vil snart blive beskadiget, uanset hvilken belægning er anvendt. Købe en slagter blok skærebræt til dette formål, behandle det på samme måde, men Skærebrættet er let udskiftes eller slebet og igen hvis den er beskadiget.

Find ud af mere på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *